ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ÇELTEKLİ HEMŞEHRİLERİM

Yayın Tarihi : 17.6.2019

ÇOK TEŞEKÜRLER ÇELTEKLİ HEMŞERİLERİM

2015 Yılında Cafer GÜZEL’in Mesaj Kıvılcımı İle Başlayan Tüzük ve Her alandaki desteği ile Çeltek Köylülerinin Dernek Kurmasına Vesile olmuştur Okumuş kendisini ilim ve bilgi ile donatmış ve topluma hep faydalı birisi olmaya gayret etmiş ilmi ve bilgisi benim için çok kıymetli ve değerli olan Kıymetli Hemşerimiz Cafer GÜZEL Hocama şahsım ve derneğimizin başlangıcından bu güne kadar görev alan arkadaşlarım ve Çeltekliler adına çok çok teşekkür ediyorum Rabbim Yolunu ve bahtını açık etsin .

Kurucu Başkan olarak başladığım ve dört yıl boyunca da onurla şerefle ve büyük bir zevkle yürüttüğüm dernek başkanlığının artık bir nöbet değişimine ihtiyaç olduğunu hissettiğim için bu bayrağı Derneğimizin kuruluşundan buyana çeşitli kademelerde görev alan 2. Olağan kurultayla Kıymetli kardeşimiz Adem GÖZEL’E devrettik inşallah bu bayrağı bizden daha yükseklere taşıyacağına inancımız tamdır ne zaman nerede bize ihtiyaç duyulursa hep destek tam destek olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın

Derneğimize ilk gününden bugüne kadar maddi ve manevi hep yanımızda olan bizlere desteğini esirgemeyen (Haccalin Halil KILIÇ amcaya), İzmir’de müteahhitlik yapan KARADAĞ İnşaatın Sahibi Yaşar KARADAĞ Kardeşimize, Yunus ÇELTEK abimize, istanbulda TAÇ ÇELİK kapının Sahibi olan Seyrani PARLAK kardeşimize, Salim GÜRGEN Abimize ve Hulusin Kızı olan ve Urfalılarda evli olup köyünün özlemine çeken ve kısa zamanda maddi manevi büyük desteklerini gördüğümüz Gülten ALTUNEL YAZGAN ablamıza (sandalye alırken bizlere destek olup isminin açıklanmasını istemeyen kıymetli abimize o kendini biliyor.) ve sanayi esnaflarımıza burada ismini sayamadığım uzaktan yakından hiçbir zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm ÇELTEKLİ Hemşerilerime Ayrı ayrı  çok Teşekkür ediyorum Rabbim Birinizi bin etsin ALLAH Sağlıklı huzurlu uzun Ömürler versin.

Görev yaptığım zaman sarfı içerisinde Bilerek veya bilmeyerek her hangi bir hemşerimizin kalbini kırıcı veya üzücü bir sözümüz olmuşsa af ola bana haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum eğer benim hakkım varsa sizlerde helali hoş olsun rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin.

Hasan ÇELİK

ÇELTEK KÖYÜ DERNEĞİ ESKİ BAŞKANI